Το Κέντρο Μαστού της Κλινικής ANIMUS-ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ στηρίζει και συμμετέχει στην εμβληματική και σπουδαία πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας για δωρεάν μαστογραφία προς όλες τις γυναίκες της χώρας με πρόγραμμα στο όνομα της αείμνηστης «ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ» με ευαισθησία και υπευθυνότητα.

Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία - Πρόγραμμα "Φώφη Γεννηματά"

Το πρόγραμμα αφορά όλες τις γυναίκες 50-69 ετών που διαμένουν Ελλάδα και έχουν ΑΜΚΑ. Εξαιρούνται όσες έχουν ήδη κάνει ψηφιακή μαστογραφία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, όσες έχουν νοσήσει από καρκίνο μαστού κατά την τελευταία 5ετία.

Η διαδικασία είναι η εξής:

  • Οι γυναίκες που έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση, έχουν λάβει ή θα λάβουν το άυλο παραπεμπτικό για την εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας με μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο ή με email. Με το άυλο παραπεμπτικό σας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ ANIMUS-ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ στο 2411 -801753 για να κλείσετε το ραντεβού σας για την πραγματοποίηση της μαστογραφίας ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.
  • Οι γυναίκες που δεν έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Ιατρό τους για την έκδοση του σχετικού παραπεμπτικού και στη συνέχεια να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Μαστού της Κλινικής στο 2411 – 801753 για να κλείσουν το ραντεβού της εξέτασης ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

Το Κέντρο Μαστού της Κλινικής ANIMUS-ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εγγυάται την έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση, τη σωστή καθοδήγηση και την πραγματοποίηση της κατάλληλης θεραπείας σε κάθε νόσημα μαστού.

Προσφέρουμε:

  • ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
  • ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΜΟΣΥΝΘΕΣΗΣ SELENIA ΣΤΟ ANIMUS-ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ!