Το Κέντρο Μαστού της Γενικής Κλινικής Animus – Κυανούς Σταυρός συμμετέχει στο Εθνικό πρόγραμμα για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού «Φώφη Γεννηματά», το οποίο περιλαμβάνει χωρίς καμία επιβάρυνση Εξέταση Ψηφιακής Μαστογραφίας για όλες τις γυναίκες – δικαιούχους, Κλινική εξέταση ή Υπερηχογράφημα (σε περίπτωση ευρήματος).

Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία - Πρόγραμμα "Φώφη Γεννηματά"

Το πρόγραμμα αφορά σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 50-69 ετών, οι οποίες διαμένουν στην Ελλάδα και διαθέτουν ΑΜΚΑ. Εξαιρούνται μόνο όσες έχουν ήδη κάνει ψηφιακή μαστογραφία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, είτε εκείνες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού κατά την τελευταία πενταετία. Η διαδικασία που θα ακολουθείται είναι η εξής:

  • Γυναίκες οι οποίες έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση, έχουν λάβει ή θα λάβουν το άυλο παραπεμπτικό για την εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας με μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Με το άυλο παραπεμπτικό μπορούν να απευθυνθούν στη Γενική ΚλινικήAnimus Κυανούς Σταυρός και να κλείσουν το ραντεβού τους για την εξέταση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

  • Γυναίκες οι οποίες δεν έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο γιατρό τους για την έκδοση σχετικού παραπεμπτικού και για να κλείσουν το ραντεβού τους για την εξέταση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Δώστε προτεραιότητα στην υγεία σας, κάνοντάς στον εαυτό σας το σημαντικότερο δώρο!

Τηλέφωνα επικοινωνίας  2411 801 753 και 2411 801 755 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00 – 21:00)