Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας

Η Κλινική Animus-Κυανούς Σταυρός αποτελεί ένα νέο θεραπευτικό – Διαγνωστικό – Χειρουργικό Κέντρο που βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας και ήρθε να καλύψει βασικές ανάγκες στον τομέα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας.

Πρωτοπόρος στον τομέα της υγείας.

Για τη δημιουργία της Κλινικής Animus-Κυανούς Σταυρός συνεργάστηκαν κορυφαίοι επιστήμονες αρκετών ειδικοτήτων ώστε να μπορούν να διασφαλιστούν υψηλής ποιότητας παροχές υπηρεσιών.

Η Κλινική Animus-Κυανούς Σταυρός στεγάζεται στο κέντρο της πόλης της Λάρισας στελεχωμένη από έμπειρο και άριστα καταρτισμένο Ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό δυνάμενο να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη των ασφαλισμένων των Ταμείων και ιδιωτικών ασφαλειών.

Η νέα Κλινική είναι εξοπλισμένη με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η νέα ιατρική τεχνολογία

Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εξυπηρέτηση ατόμων με κινητικές δυσκολίες καθώς η Κλινική Animus-Κυανούς Σταυρός έχει σχεδιαστεί ώστε να υπάρχει άνετη πρόσβαση και κίνηση σε όλους τους χώρους της.

Παράλληλα έχει δοθεί ιδιαίτερη φροντίδα στην ποιότητα ζωής μέσα στην Κλινική, ώστε η (σύντομη έστω) παραμονή των νοσηλευομένων να είναι ευχάριστη και άνετη. Σε κάθε κλιματιζόμενο δωμάτιο υπάρχει τηλεόραση και ως προς το φαγητό ο νοσηλευόμενος έχει τη δυνατότητα επιλογής στο πλαίσιο που ορίζεται από το διαιτολόγιο του.

Σκοπός του κάθε εργαζόμενου στην Κλινική Animus-Κυανούς Σταυρός είναι η άνετη και ευχάριστη παραμονή του ασθενή ή επισκέπτη σε ένα άρτια εξοπλισμένο ξενοδοχειακό και ιατροτεχνικό περιβάλλον το οποίο να μη θυμίζει απαραίτητα κλινική.