Τις δύο κεντρικές δομές της διαθέτει η ANIMUS Α.Ε.

Ξεκινάει από σήμερα η λειτουργία των πρώτων μεγάλων ιδιωτικών εμβολιαστικών δομών στη Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα η ANIMUS Α.Ε. διαθέτει στις δύο κεντρικές δομές της στη Λάρισα συνολικά 12 εμβολιαστικές γραμμές εξυπηρέτησης πολιτών εκ των οποίων οι 8 θα βρίσκονται στο «Πολυϊατρείο Animus» και οι άλλες 4 στη γενική κλινική «Animus Κυανούς- Σταυρός», με μηδενικό κόστος για όλους τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας.

Πρόκειται για τη μοναδική οργανωμένη σε επίπεδο δομών συμμετοχή στο αντίστοιχο πρόγραμμα από την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας. Η εταιρεία έχει υπογράψει πρόσφατα σύμβαση παροχής υπηρεσιών με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος και έχει λάβει από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις.

Στόχος της ιδιωτικής αυτής πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση του εμβολιασμού και άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών χωρίς καμία επιβάρυνση και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Από σήμερα όλοι οι Λαρισαίοι αλλά και ευρύτερα όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν μπορούν να κλείνουν απευθείας τηλεφωνικά τα ραντεβού τους και να πηγαίνουν να εμβολιαστούν, επί του παρόντος για την 1η, 2η και 3η δόση των εμβολίων, με μηδενικό κόστος.

Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα 2411-801503 & 2411-801500