Το Τμήμα Παθολογικής Ογκολογίας του Animus Κυανούς Σταυρού είναι μια σύγχρονη και πλήρως οργανωμένη μονάδα, στελεχωμένη με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που ειδικεύεται στη θεραπευτική φροντίδα ασθενών με νεοπλασματικά και αιματολογικά νοσήματα.

Περιλαμβάνει έναν αισθητικά προσεγμένο χώρο – ειδικά διαμορφωμένο για τη χορήγηση όλων των διαθέσιμων αντινεοπλασματικών θεραπειών (ανοσοθεραπεία, χημειοθεραπεία, βιολογική θεραπεία, ορμονοθεραπεία, κα).

Το τμήμα υποστηρίζεται από τα απαραίτητα εργαστήρια για την διερεύνηση και παρακολούθηση των ασθενών και διασυνδέεται με εξειδικευμένα τμήματα Πανεπιστημίων και διαγνωστικών – θεραπευτικών κέντρων με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασθενών.

Επιπλέον, παρέχονται υπηρεσίες υποστηρικτικής φροντίδας όπως αιμοληψίες, ενδοφλέβια αναπλήρωση υγρών και ηλεκτρολυτών, μεταγγίσεις, ενδοφλέβια χορήγηση σιδήρου καθώς και ενδοφλέβια χορήγηση αναλγητικών.

Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης των αναγκών των ασθενών μας καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρο εξυπηρετώντας τις επείγουσες ανάγκες και υποστηρίζοντας τη νοσηλεία τους.